Morten Uhrskov Jensen: 50-60 truende personer, der vil have adgang til hospitalet efter en ulykke hører ingen steder hjemme

Igen har grupper af indvandrere forsøgt at tiltvinge sig adgang til et hospital, så politiet må skride ind. Det vil vi ikke have i Danmark.

Først et fiktivt eksempel: Tre etnisk danske unge mænd kører vildt i et byområde, formentlig et godt stykke over det dobbelte af de tilladte 50-60 km i timen. Det ender helt galt, idet bilen forulykker, og den ene dræbes øjeblikkeligt, den anden dør kort efter, mens den tredje er svært tilskadekommen.

Politi og redningsfolk er hurtigt på stedet og kører de tre unge mænd på Odense Universitetshospital inden for ti minutter. Det er allerede en tragedie af de helt store, og normalt ville de pårørende til de unge mænd få adgang til hospitalet med det samme. Det ville – igen normalt – dreje sig om måske fem-seks personer, måske op til ti af de nærmeste pårørende.

Denne gang går det imidlertid helt galt i denne fiktive historie. I stedet for et mindre antal pårørende dukker mellem 50 og 60 etniske danskere op ved hospitalet og forlanger at få adgang med det samme. Mange af de næsten tre snese personer opfører sig stærkt truende over for personalet.

Politiet forstår alvoren og kommer talstærkt til stede. Alle døre aflåses, og politi iført skudsikre veste og bevæbnet med maskinpistoler bevogter kritiske indgange. Kun på denne måde kan ragnarok inde på hospitalet afværges.

Læs resten hos Jyllands-Posten

Dansk Samling - CVR: 33917074 -  Jyllandsgade 60 - 9900 Frederikshavn - Danmark

Powered by wpsnet.com