Morten Uhrskov Jensen: Deadline kunne ikke finde kobling mellem journalist og manden med truslerne mod Tommy Robinsons børn – det tager under fem minutter

DR2’s Deadline har et meget alvorligt forklaringsproblem.

Søren Espersen fra DF skal have stor tak for at blande sig i debatten om Steen Nørskovs uhørt grove manipulation om årsagen til, at Tommy Robinson bankede på døren hos journalist Mike Stuchbery. I Deadline blev det alene fremstillet som en ren provokation fra Tommy Robinsons side.

Det virkeligt gode ved Søren Espersens indblanding er, at den har tvunget Deadline til at svare på kritikken. Heidi Robdrup, redaktionschef på Deadline, udtaler derfor bl.a. følgende:

”Vi researcher selvfølgelig grundigt op til sådan et interview. Og vores research viser intet om, at den journalist, der bliver opsøgt på privatadressen af Tommy Robinson, skulle være involveret i de trusler, der bliver fremsat mod Tommy Robinsons børn af en venstreekstremist. Vi nævner i programmet, at Tommy Robinson selv er blevet udsat for trusler, men vi kan altså ikke finde nogen kobling mellem Mike Stuchbery og dem, der har fremsat truslerne.”

Det vil altså sige, at det må være et afgørende punkt, at Deadline ikke kunne finde en sammenhæng mellem Mike Stuchbery, som Tommy Robinson opsøger på hans hjemadresse, og på den anden side den mand, der udtalte dødstrusler mod Tommy Robinsons børn med ordene

”Jeg vil hakke dine børn i småstykker” (minut 1:54)

Læs resten på Jyllands-Posten

Dansk Samling - CVR: 33917074 -  Jyllandsgade 60 - 9900 Frederikshavn - Danmark

Powered by wpsnet.com