Morten Uhrskov Jensen: Den virkeligt hårde hund Mattias Tesfaye praler af, at syrere nu kan sendes hjem – vilde fem afgørelser i løbet af to måneder om hjemrejse

Det danske folk holdes for nar af deres politikere.

Det er efterhånden åbenlyst, at Mattias Tesfaye har overtaget rollen efter Inger Støjberg. Hør, hvor vi gungrer, som musen sagde til elefanten, da de gik over broen. Elefanten i lokalet er de internationale konventioner og folk som Angela Merkel, der har besluttet sig for at sende de vesteuropæiske folk på den historiske mødding. Musen er Mattias Tesfaye og før ham politikere som Inger Støjberg og den svage og højtråbende Bertel Haarder.

For nogle dage siden udsendte Udlændinge- og Integrationsministeriet en pressemeddelelse med overskriften ”Regeringen sætter gang i genvurdering af syriske flygtninges behov for beskyttelse

Det er skrappe sager, må man tro. Nu har den socialdemokratiske regering da virkeligt tænkt sig, at der skal finde hjemsendelser sted af syrere, der ikke længere skønnes at have noget beskyttelsesbehov. Der prales vildt med f.eks. denne klamamse:

”De seneste uger [maj og juni, to måneder] har det uafhængige Flygtningenævn afgjort, at fem personer fra Damaskusprovinsen ikke har krav på midlertidig beskyttelse, fordi forholdene i området er forbedret.  Derfor har jeg nu besluttet, at vi hurtigt skal gennemgå bunken af sager med flygtninge fra Damaskus for at undersøge, hvem der ikke længere har behov for beskyttelse i Danmark. Vi står klar med en ganske stor pose hjemrejsepenge til dem, der skal tilbage og genopbygge deres tilværelse i Syrien.”

Læs resten hos Jyllands-Posten

Dansk Samling - CVR: 33917074 -  Jyllandsgade 60 - 9900 Frederikshavn - Danmark

Powered by wpsnet.com