Morten Uhrskov Jensen: Visse ikkevestlige efterkommergruppers ekstreme overkriminalitet, hvad angår voldsforbrydelser, relativeres af to ”forskere”

Det er ikke sådan at være professor og cand.scient.pol. og samtidig være intellektuelt hæderlig.

Jeg skrev som bekendt om den ikkevestlige indvandrings generelle elendighed for seks dage siden på baggrund af Danmarks Statistiks årlige rapport, denne gang ”Indvandrere i Danmark 2020”. Jeg skrev hen imod slutningen følgende:

”Jeg har ikke engang i dette indlæg beskæftiget mig med f.eks. den uhyggelige overkriminalitet blandt visse ikkevestlige grupper, som Danmarks Statistik dokumenterer. Det vil jeg gøre en anden gang.” 

Det gør jeg så nu, og jeg har fået stor hjælp af et debatindlæg i Weekendavisen fra den 23. december af Niels Arnfred og Signild Vallgårda, henholdsvis cand.scient.pol. og professor ved Institut for Folkesundhedsvidenskab, KU (desværre bag betalingsmur). Jeg vender tilbage til dette indlæg meget snart.

Danmarks Statistik har for første gang nogensinde, siden 2007, hvor den årlige publikation første gang udkom, udspecificeret tallene for kriminalitet for efterkommere af ikkevestlige indvandrere. Tallene er særdeles interessante og aldeles skræmmende.

Læs resten hos Jyllands-Posten

Dansk Samling - CVR: 33917074 -  Jyllandsgade 60 - 9900 Frederikshavn - Danmark

Powered by wpsnet.com