Morten Uhrskov Jensen: Tak for et indblik i elitens naive syn på verden

Helsingørs kommunaldirektør serverer frase på frase i et tåkrummende indlæg om Jorden og selvtilstrækkelige landegrænser.

Det er selvfølgelig fortvivlende, at de vestlige eliter, herunder de danske, er sunket ned på så lavt et niveau, at de tror, at deres platituder når nye højder hele tiden.

På den anden side er det sjovt at iagttage netop disse personer, der ikke kan tænke selv, men efterplaprer de samme fraser som deres middagsgæster.

Seneste eksempel – tak til Uriasposten.net for at gøre opmærksom på historien – er fra Mandag Morgen, hvor den legendarisk berygtede Lisbeth Knudsen er noget så mærkeligt som ”tværgående chefredaktør”.

Mandag Morgen har publiceret et indlæg af en højtstående embedsmand, nemlig kommunaldirektør i Helsingør Stine Johansen. Titlen lyder: ”Der findes kun én supermagt i verden: Jorden

Stine Johansens indlæg lyder som et indlæg forfattet af en 16-årig pubertetshærget pige, der får sit første læserbrev i Politiken. Lad os se på et udvalg af Helsingørs kommunaldirektørs fraser:

”For den [coronavirussen] findes der intet, der adskiller os fra hinanden. Ingenting. Vi er mennesker, og uanset hvem vi er, og hvor vi bor, kan vi blive ramt af coronavirus.


Læs resten på Jyllands-Posten

Dansk Samling - CVR: 33917074 -  Jyllandsgade 60 - 9900 Frederikshavn - Danmark

Powered by wpsnet.com