Morten Uhrskov Jensen: Er det nu, at Europa tager sin skæbne i egne hænder og standser yderligere indvandring med magt?

Vi bør yde al mulig støtte til grækerne, der ved at sætte hårdt mod hårdt viser, at de er villige til at forsvare deres - og dermed også vores - grænse.

Ethvert europæisk menneske vidste jo godt, at dette ville blive virkeligheden, og at vi ville være nødt til at stålsætte os, når vi blev tvunget til at sige nej til nogen som helst personer fra den tredje verden, der gerne vil ind til vores lande og nyde godt af de værdier, som europæere skaber.

Den græske regering fortjener al mulig støtte. Grækenland er et langt fattigere land end Danmark, men det er et europæisk land, som viser os vejen og siger stop for den uendelige strøm fra den tredje verden.

Tak, Grækenland. Med jeres beslutning om at sætte hårdt mod hårdt ved grænsen mod Tyrkiet viser I, at I er forposten i Europa, der er villige til at forsvare jeres og derfor vores grænse. I, Grækenland, viser ægte vilje til at forsvare Grækenlands og Europas kultur, religion og etniske ophav. I lever på fornemste vis op til jeres aner, de gamle grækere i antikken, som vi skylder så meget.

Læs resten på Jyllands-Posten


Dansk Samling - CVR: 33917074 -  Jyllandsgade 60 - 9900 Frederikshavn - Danmark

Powered by wpsnet.com