Morten Uhrskov Jensen: Forsker udstiller sin tåkrummende politiske korrekthed

Brian Arly Jacobsen fra Københavns Universitet er vred over, at Mette Frederiksen har medgivet, at indvandringen er medvirkende til vækst i antisemitismen herhjemme. Det må man ikke sige i det politisk korrekte miljø.

Statsminister Mette Frederiksen tonede temmelig rent flag for et par dage siden, da hun i et interview med Politiken udtalte, at antisemitismen er i vækst på grund af indvandringen, ligesom venstrefløjen også medtages på grund af dens grænseløse had til Israel.

Det er fint med de rette ord, selv om man kunne ønske sig, at statsministeren kunne finde ud af at sætte handling bag det talte ved standsning af yderligere ikkevestlig indvandring og påbegyndelse af omfattende hjemsendelser.

Nå, men tilbage til det med den åbenlyse antisemitisme hos virkeligt mange fra Stormellemøsten og ikke så få fra venstrefløjen. Antisemitisme findes selvsagt også på den yderste højrefløj, og den er der lige siden krigens tid blevet taget behørigt afstand fra.

Religionssociolog ved Københavns Universitet, Brian Arly Jacobsen, blev som så mange andre på den ydre og yderste venstrefløj meget vred over statsministerens udtalelser, og Brian Arly Jacobsen henviste derfor på twitter til et indlæg, han havde skrevet på religion.dk 5. december 2019.

Læs resten på Jyllands-Posten


Dansk Samling - CVR: 33917074 -  Jyllandsgade 60 - 9900 Frederikshavn - Danmark

Powered by wpsnet.com