Morten Uhrskov Jensen - Generation Identitær præsenterer: Udvandring er vejen frem

Generation Identitær er aldrig fanatiske, de er realistiske og har nu præsenteret et gennemarbejdet forslag til remigration.

Jeg har i efterhånden nogle år åbent støttet ungdomsbevægelsen Generation Identitær, der arbejder for, at Danmark og Europa kan beholde sin egenart, hvilket er ensbetydende med, at det altovervejende flertal i Danmark og de vesteuropæiske lande skal være indbyggere med rødder i Europa.

Generation Identitær arbejder for dette mål gennem fredelig politisk aktivisme, hvor man f.eks. hænger bannere op med nej til bønnekald eller opfordring til, at politikerne vedtager tiltag, der for første gang i mere end 50 år skal mindske antal og andel i Danmark af personer med baggrund i den ikkevestlige verden.

Generation Identitær er ikke fanatiske. På linje med undertegnede understreger organisationen, at der naturligvis er plads til et begrænset antal mennesker i Danmark med rødder i den tredje verden. Det er også sådan, at personer uden for Europa kan komme til at holde så meget af dette lille land og dets folk, at de vil være for danskere at regne, om end den sikreste vej til anerkendelse af dette går over giftermål med en etnisk dansker, hvorpå børnene – opdraget i dansk tradition – selvsagt er for danskere at regne.

Generation Identitær er aldrig fanatiske, de er realistiske.

Læs resten på Jyllands-Posten

Dansk Samling - CVR: 33917074 -  Jyllandsgade 60 - 9900 Frederikshavn - Danmark

Powered by wpsnet.com