Morten Uhrskov Jensen: ”Hordernes hærgen” – Douglas Murrays bog oversat

Vi ved, hvad vi har i vente fra aggressive minoritetsgrupper. Vi har det allerede.

Jeg har skrevet om det et antal gange. Identitetspolitikken hærger Vesteuropa og især USA og de øvrige vestlige aflæggere. Identitetspolitik er skabt af en kombination af en yderligtgående feminisme og en lige så yderligtgående homoseksuel aktivisme og tillige en hadefuld attitude fra repræsentanter fra etniske mindretal.

Identitetspolitik har fanden skabt, nærmest bogstaveligt. Identitetspolitik betyder i kort form, at retsstaten ophæves, fordi særlige grupper tildeles særrettigheder på bekostning af flertallet. Identitetspolitik er lig med en ophævelse af netop lov og ret, hvor vi alle dømmes efter de samme kriterier.

Hvad enten de kalder sig fjerdegenerations feminister, homoseksuelle eller højttalende indvandrere fra den tredje verden, har de én ting til fælles. De ønsker retsstatens afskaffelse til fordel for diskrimination af hvide mennesker, hvide heteroseksuelle mænd og kvinder.

Der er, som Douglas Murray selv kalder det, tale om en ny form for marxisme/kommunisme i samspil med en tech-industri – facebook, google, twitter med mere – der vil sætte en dagsorden, der reelt ophæver den lov og ret, der følger af moderne konstitutioner som den danske grundlov og den amerikanske ditto.

Douglas Murray er selv erklæret homoseksuel, og det skal han naturligvis have lov at være. Douglas Murray er dertil erklæret konservativ, det eneste fornuftige ståsted, hvis man ønsker at bevare fødderne på jorden.


Læs resten hos Jyllands-Posten

Dansk Samling - CVR: 33917074 -  Jyllandsgade 60 - 9900 Frederikshavn - Danmark

Powered by wpsnet.com