Morten Uhrskov Jensen: Hvad betyder tal om indvandringen ifølge forfatteren til bog om Generation Identitær?

Morten Uhrskov Jensen var gæst hos Trykkefrihedsselskabet
torsdag 27/2 i debatmødet "Hvem er Generation Identitær?"

Det er ikke noget, han ønsker at debattere.

Jeg deltog torsdag aften i en debat arrangeret af Trykkefrihedsselskabet, hvor Frederik Rye fra Generation Identitaire, Nima Zamani som almindelig opponent og endelig Rasmus Hage Dalland sad i panelet.

Trykkefrihedsselskabet skal have stor tak for at insistere på at debattere Generation Identitær, især fordi Antifa – som er lig med kommunister, hvorefter alt potentielt morderisk er sagt – havde forhindret skvattene i Vartov til at holde arrangementet. Stor tak også til Pernille Bendix fra Dansk Folkeparti, der gjorde det muligt at holde mødet på Christiansborg, hvor sikkerhedsforanstaltningerne er så omfattende, at venstrefløjens udskud ikke har mulighed for at ødelægge offentlige forsamlinger.

Det var en interessant debat, der udkrystalliseredes i løbet af aftenen. Rasmus Hage Dalland var inviteret, fordi han har skrevet en rejsebog om Generation Identitær i de forskellige europæiske lande. Det er en interessant rejseskildring, som Rasmus Hage Dalland har begået.

Så er fløjlshandskerne til gengæld også taget af og det endda ret grundigt. Der er nemlig ingen undskyldning for, hvad Rasmus Hage Dalland foretog sig, efter at jeg på min sædvanlige grundige måde havde gennemgået en række tal til belysning af katastrofen ved ikkevestlig indvandring, f.eks. at 56 pct. af børnefødslerne i Ishøj Kommune stammer fra ikkevestlige, mens andelen af ikkevestlige i Ishøj generelt er 33 pct.

De tilsvarende tal for Danmark som et hele er, at ikkevestlige udgør ca. 9 pct., men står for omtrent 16 pct. af børnefødslerne. Det hele står at læse hos Danmarks Statistik.

Læs resten hos Jyllands-Posten


Dansk Samling - CVR: 33917074 -  Jyllandsgade 60 - 9900 Frederikshavn - Danmark

Powered by wpsnet.com