Morten Uhrskov Jensen: Hvor blev lgbtqia+, feminismen, minoriteterne og Greta Thunberg af?

Det må være bittert for dem, at der kan være vigtigere ting end deres identitetspolitik.

Det er tankevækkende, at det kun er kort tid siden, at fortalerne for særlige gruppers særlige rettigheder tilsat den nye guddom om klimaet fyldte helt ude af proportioner i medierne. Lige for tiden har borte taget dem.

Lad os se på fire fænomener, som først og fremmest har hersket og hærget i den vestlige verden.

Der var engang, hvor der var homoseksuelle, som så kunne være mænd eller kvinder, i det sidste tilfælde kaldet lesbiske. Jeg har aldrig haft – og påtænker ikke at få – noget imod en anderledes seksuel præference end den gængse. Da jeg oven i købet er sikker på, at homoseksualitet først og fremmest er genetisk betinget, er jeg sådan set bare blevet mere overbevist om, at det er ok. Jeg har ingen planer om at gå imod naturen.

Der er bare sket det de senere år, at seksuelle mindretal, inklusive mindretal ned i det mikroskopiske, optræder mere og mere aggressivt i den offentlige debat og Gud hjælpe mig oftest får politikerne med på deres tosserier. Kønsneutrale toiletter (en klar trussel mod kvinder), helt besynderlige bogstavsbetegnelser og et krav om konstant opmærksomhed er, hvad vi har været vidner til. Ægteskab mellem to personer af samme køn hører nærmest til i den milde ende, skønt det er en total udvanding af, hvad kristendommen står for på det punkt.

Men borte har taget alle disse mærkværdigheder i øjeblikket.

Læs resten på Jyllands-Posten

Dansk Samling - CVR: 33917074 -  Jyllandsgade 60 - 9900 Frederikshavn - Danmark

Powered by wpsnet.com