Morten Uhrskov Jensen: Hvor hårdt skal et samfund straffe de kriminelle?

Relativt mildt i et monoetnisk samfund – hårdere og hårdere i takt med multietnificeringen.

Jeg er ikke i vanen med at hædre Berlingske Tidende, men roses den, der roses bør. Berlingske har i efterhånden flere måneder bragt artikler fra mareridtet på den anden side af Øresund, hvor landet, der går under navnet Sverige, er beliggende. Herher og her er blot tre eksempler på Berlingskes relevante journalistik.          

Essensen af Berlingskes artikler er nogenlunde denne:

I Sverige har banderne overtaget større boligområder i en lang række byer og forstæder. Det svenske retssystem ”straffer” selv overlagt mord med kun maksimalt fire års fængsel, hvis morderen er under 18 år. Vordende kriminelle tigger om at få lov at slå nogen ihjel for at kunne blive fuldgyldigt medlem af en bande. Bander i Sverige betyder i alle kendte tilfælde medlemmer med etniske rødder i Stormellemøsten og Afrika.

Således er de faktiske forhold i jernindustrien. Sverige er på lange stræk blevet et lovløst samfund, hvor kriminelle arabere, afghanere, pakistanere, somaliere, eritreere og andet godtfolk gør stort set, hvad de vil. Langt under halvdelen af bandemordene fører til domfældelse

Læs resten hos Jyllands-Posten

Dansk Samling - CVR: 33917074 -  Jyllandsgade 60 - 9900 Frederikshavn - Danmark

Powered by wpsnet.com