Morten Uhrskov Jensen: Hvorfor enhver rød regering er værre – meget værre – end en blå, endda uden udlændingepolitik

Det vigtigste emne må ikke overskygge, at socialismen er en ideologi, der bygger på hersen og kontrol med mennesker.

Regeringen fremsætter sit forslag til finanslov for 2021 i dag. Den står i coronaens tegn, og det kan ikke undre. Efter hvad jeg har læst indtil videre, har jeg ikke mange bemærkninger.

Min indvending er mere principiel og er også til dels et selvopgør. Lad mig tage læseren ud på en vandring, min vandring, siden 1999.

I 1996, er jeg ret sikker på, begyndte jeg at spørge mig selv, om den førte udlændingepolitik nu også var den rigtige eller bare nogenlunde korrekt ført. Jeg spekulerede jævnligt over dette i de næste tre år, men havde svært ved at frigøre mig fra min oprindelige venstreorienterede idé om, at man ikke kunne være humanistisk nok, og at modstand mod at lægge Danmark åbent for asylsøgere fra alverdens lande i den tredje verden samt familiesammenføringer fra samme måtte skyldes en form for ondskab fra højreorienteredes side.

Det siger sig selv, at jeg siden 1999, hvor jeg endegyldigt måtte konstatere, at jeg var blevet højreorienteret, har fået mere ret, end jeg troede muligt. Nok om det for nu. Læsere af denne blog ved for længst, at intet emne optager mig mere, fordi det er eksistentielt.

Læs resten hos Jyllands-Posten

Dansk Samling - CVR: 33917074 -  Jyllandsgade 60 - 9900 Frederikshavn - Danmark

Powered by wpsnet.com