Morten Uhrskov Jensen: Iben Maria Zeuthen, fast vært på P1, ønsker at undertrykke holdninger, som hun ikke deler

Kan man leve af skattekroner hos DR og åbenhjertigt skrive, at modstanderne ikke skal høres?

Iben Maria Zeuthen, vært på P1 programmet ”Tal til mig”, har begået en klumme i Ekstra Bladet med titlen ”Pia Kjærsgaard er kvindekampens Bjørn Lomborg”. 

Indholdet af klummen er i sin essens totalitært, fordi Iben Maria Zeuthen åbent skriver, at hun ikke accepterer, at andre synspunkter end hendes egne – hun dækker det ind under videnskab – bør komme til orde i medierne, når det gælder ligestilling, herunder samtykkeloven, og diskussionen om klima.

Gennem et utal af citater kan det påvises, at Iben Maria Zeuthen er antidemokrat, er intolerant og er imod ytringsfrihed.

Det skal lige bemærkes, at Iben Maria Zeuthen, som gentagne gange henviser til videnskaben, ingen idé har om, hvad videnskab er. Hun har tilsyneladende slet ikke nogen færdiggjort uddannelse, men har alene ifølge wikipedia ”studeret dansk på Københavns Universitet”. Det tyder ikke på nogen akademisk grad

Til citaterne, som netop afslører Iben Maria Zeuthens antividenskabelige tilgang:

”Eftersom det står uden for enhver tvivl, at menneskehedens adfærd påvirker klimaet negativt, behøver vi ikke længere give plads til tvivlen.”

Læs resten hos Jyllands-Posten

Dansk Samling - CVR: 33917074 -  Jyllandsgade 60 - 9900 Frederikshavn - Danmark

Powered by wpsnet.com