Morten Uhrskov Jensen: Det er ikke kun en sundhedskrise, vi står i

Rystende at læse om visse menneskers opførsel under den værste krise i vor tid.

Det bliver mere og mere rystende, hvad man kan læse om mennesker fra den tredje verden og visse af deres repræsentanters opførsel under den værste sundhedskrise i vores levetid.

I Frankrig er det nu kommet frem, at en fransk topembedsmand/viceminister (det er uklart ud fra kilderne, hjælp gerne) har udtalt, at fransk politi og militær ikke vil håndhæve forbuddet mod at forsamles for mange mennesker af hensyn til smittefaren. Det er ikke i de dele af Frankrig, hvor der bor etniske franskmænd, næ, det er i forstæderne til de store byer, hvor der bor flere fra Stormellemøsten og Afrika, end der bor etniske franskmænd.

De franske myndigheder frygter alvorlige optøjer, hvis udgangsforbuddet skal håndhæves. Den franske stats tvangsmagt ser ud til at være sat ud af kraft.

Herhjemme eftersøges araberen Jasser Yasser Ibrahim, efter at han flygtede på vej til sin varetægtsfængsling. Jasser Yasser Ibrahim blev varetægtsfængslet så længe, fordi der skete følgende, da han blev standset af politiet, hvorpå dette skete ifølge Østjyllands Politi: ”Natten til søndag kl. 03.32 foretog en patrulje i Aarhus en rutinekontrol af en bil, som 20-årige Jasser Yasser Ibrahim sad som passager i. I den forbindelse opstod der nogle uenigheder mellem politibetjentene og Jasser Yasser Ibrahim, da han, imod politiets anvisninger, steg ud af bilen, hvilket førte til, at han råbte ”corona”, hvorefter han på kort afstand først hostede mod den ene betjents hoved og derefter vendte sig rundt og hostede mod den anden betjent.”

Læs resten på Jyllands-Posten

Dansk Samling - CVR: 33917074 -  Jyllandsgade 60 - 9900 Frederikshavn - Danmark

Powered by wpsnet.com