Morten Uhrskov Jensen: Jeg er ikke tryg ved Mette Frederiksens trang til kontrol

Lad os konstant holde øje med, om vi har en statsminister, der reelt er magtgal - selv i en krisetid.

Jeg er ikke nogen fan af Weekendavisens chefredaktør Martin Krasnik. Jeg betragter på mange måder Martin Krasnik som en usselryg, der på den sorte del af sit cv har svinet kritikere af masseindvandringen til i en grad, der burde diskvalificere ham fra den offentlige debat. Martin Krasnik har med patos forsøgt at udgrænse mennesker til højre for de ”almindelige” borgerlige partier et antal gange. Martin Krasnik har ved at trække nazikortet et utal af gange sat sig uden for det selskab, man normalt vil befatte sig med. Det vil historien forhåbentlig huske.

Det ændrer ikke ved, at Martin Krasnik, når han er bedst, er meget, meget skarp. Hans artikel fra i dag i Weekendavisen viser det. Her følger nogle citater:

”Hun [Mette Frederiksen] aflyste hverdagen, satte dagliglivet i stå, institutioner og samfundet i alarmberedskab og lagde økonomien i dybfryser. I første omgang i 14 dage, men sandsynligvis længere. Hun varslede tilmed, at der kan komme flere tiltag; udgangsforbud er nærliggende at forestille sig.”

Læs resten på Jyllands-Posten

Dansk Samling - CVR: 33917074 -  Jyllandsgade 60 - 9900 Frederikshavn - Danmark

Powered by wpsnet.com