Morten Uhrskov Jensen: Komik på højeste niveau: Venstreorienteret dansk forsker kaldes racist – han klynker, dobbelt sjovt

Ole Wæver, professor ved Københavns Universitet, får den venstreekstreme identitetspolitik at føle.

Først en varm tak til Uriasposten.net for at være først med denne historie fra det venstreekstreme overdrev.

Historien stammer så fra Københavns Universitet her.

Fortællingen er så morsom, er grinagtig ud in absurdum, fordi den handler om, at en tydeligt venstreorienteret dansk professor må sande, at der findes venstreekstremister langt ude på fløjen, der kalder Ole Wæver, professor i statskundskab ved Københavns Universitet, for racist og white supremacist.

Det er også sjovt, at den venstreorienterede Ole Wæver er en klynkende mandsling, der småhulker for stort set hver sætning, han udtaler. Det er virkelig en fest for den højreorienterede, for sådan en som mig.

Historien er denne kort fortalt: Ole Wæver, verdenskendt politolog for sin teori, der kaldes ”Københavnerskolen”, er af amerikanske ”forskere” blevet beskyldt for ”racisme” ved anvendelsen af sin teori.

Det umådeligt komiske er, at professor Ole Wæver selv er markant venstreorienteret og i interviewet med Uniavisen gentagne gange taler om, at det er frygteligt, at han kaldes racist af de to fuskerforskere i USA. Artiklen indeholder så mange guldkorn for højreorienterede som mig, at det bliver til en virkeligt tyk suppe.

Læs resten hos Jyllands-Posten

Dansk Samling - CVR: 33917074 -  Jyllandsgade 60 - 9900 Frederikshavn - Danmark

Powered by wpsnet.com