Morten Uhrskov Jensen: Politistation i Paris forsøgt stormet – ingen melding om etniciteten hos angriberne

Det trækker kun pinen ud, at medierne ikke oplyser, hvem de formodede gerningsmænd er.

For et par timer siden kunne man bl.a. læse dette i et telegram fra Ritzau:

”Voldeligt angreb i nat på politistation i Champigny med morter-skud og forskellige projektiler. Ingen betjente kom til skade…Politistationen ligger i et område, der ifølge nyhedsbureauet Reuters er kendt for handel med stoffer…I nogle dage har der været en meget anspændt stemning hos nogle, der ønsker at komme i kamp med politiet. Der er en antipoliti-stemning.” 

Tja, og så kan man jo selv gætte videre. Ritzau fandt det åbenbart ikke nødvendigt at oplyse om, hvilken etnisk baggrund angriberne havde.

Det er der efterhånden heller ikke ret mange andre etablerede medier, der fortæller om, og det er jo deres valg. Én ting står dog fast, når medierne næsten altid vælger denne strudsetilgang: Gætterierne bliver i sagens natur kun stærkere, og antagelsen bliver næsten altid, at når medierne ikke fortæller om identiteten (når den ellers er kendt af politiet), må det skyldes, at det ikke er en etnisk europæer/flere sådanne, der er mistænkt, men en eller flere personer med rødder i Stormellemøsten eller Afrika.

Læs resten hos Jyllands-Posten

Dansk Samling - CVR: 33917074 -  Jyllandsgade 60 - 9900 Frederikshavn - Danmark

Powered by wpsnet.com