Morten Uhrskov Jensen: Hvorfor Republikanernes tid som nationalt parti snart er forbi

Det er ”mærkeligt” nok på grund af de demografiske forandringer, som kan påvises med tal.

Ja, jeg ved godt, at det er en nærmest evig traver, at jeg taler om demografi, befolkningsforandringer med andre ord. Nu er jeg ikke særligt god til at passe min have, men jeg ville ønske, at jeg kunne nøjes med slige bekymringer i stedet for at være vidne til den demografiske katastrofe, som Vesteuropa, USA, Canada, Australien og New Zealand undergår i disse år.

Center for Immigration Studies (CIS), en amerikansk tænketank, har for tre dage siden vist, hvordan befolkningsforandringerne finder sted i USA med voldsom hastighed. CIS opererer under mottoet ”lav indvandring, for indvandrere”.

Jeg abonnerer personligt ikke på CIS’s strategi. Jeg går ind for standsning af enhver indvandring fra den tredje verden og for hjemsendelser af langt de fleste fra tredjeverdenslande, uanset om de er født i Danmark eller ej, alt sammen naturligvis på Grundlovens og retsstatens grund.

CIS er selvfølgelig blevet svinet til gennem tiderne, især af det ulækre Southern Poverty Law Center, en de facto kommunistisk organisation, i det mindste at dømme ud fra de udtalelser, der udgår fra denne klamme tænketank.

Læs resten hos Jyllands-Posten

Dansk Samling - CVR: 33917074 -  Jyllandsgade 60 - 9900 Frederikshavn - Danmark

Powered by wpsnet.com