Morten Uhrskov Jensen: Enhedslistens Rune Lund manipulerer meget groft om den ikkevestlige indvandrings økonomiske konsekvenser – groft nok til at vi reelt taler om falske nyheder

Det er forbløffende, så nemt det er at pille den yderste venstrefløjs argumentation ned.

Rune Lund er medlem af Folketinget for Enhedslisten. Rune Lund synes at tro, at han kan gendrive den kendsgerning, at ikkevestlige indvandrere og efterkommere er en voldsom økonomisk byrde for dansk økonomi.

Det kan Rune Lund ikke. Rune Lund kan kun manipulere ved at fremhæve stort set irrelevante oplysninger og undlade at fortælle om de retvisende forhold. Rune Lund er således en demagog, en folkeforfører, eller rettere et meget ringe forsøg på samme.

Rune Lund skriver bl.a. i sit indlæg hos JP, at den ikkevestlige indvandring i 2017 kun kostede seks milliarder og ikke de 33 milliarder, som Finansministeriet regnede sig frem til.

Denne usandhed når Rune Lund frem til ved at påstå, at udgifter til ”kystsikring, braklægning, kongehuset, forsvaret, og man kunne blive ved…” bliver talt med i de 33 milliarder. Rune Lund tror at dække sig ind ved at linke til svar fra Finansministeriet og til en artikel fra dagbladet Information (desværre bag betalingsmur).

Det uhyre pinlige for Rune Lund er, at både Finansministeriets svar og artiklen i Information skræller Rune Lunds manipulerende påstande fra hinanden. Lad os gennemgå dem en for en.

Læs resten hos Jyllands-Posten

Dansk Samling - CVR: 33917074 -  Jyllandsgade 60 - 9900 Frederikshavn - Danmark

Powered by wpsnet.com