Morten Uhrskov Jensen: Selvfølgelig skal Trump udpege en ny, konservativ dommer inden valget

Demokraterne vil vente med at finde en afløser til Ruth Bader Ginsburg i den amerikanske højesteret. Alle kneb gælder under ”den kolde borgerkrig” i USA.

Prøv at google ”cold civil war in America”, og det giver ca. 185.000.000 resultater.

De to store partier, Demokraterne og Republikanerne, er for længst gledet så langt fra hinanden, at samarbejde ikke er muligt. Demokraterne er de woke hvides og minoriteternes parti, mens Republikanerne er de konservative hvides parti. De to partiers vælgere vil så forskellige ting, at det udelukkende gælder om at jorde modstanderen så effektivt som muligt.

I årtier har Demokraterne fået afgørende politik igennem ikke ved et flertal i befolkningen, men ved hjælp af ikkefolkevalgte dommere. Sådanne dommere har besluttet, at minoriteter skal have positiv særbehandling (= negativ særbehandling af hvide), at hvide skolebørn især tidligere skulle ”busses” ud af eget skoledistrikt for at gå i skole med sorte, at homoseksuelle skulle kunne blive viet, at abort blev lovliggjort og meget, meget mere.

Det har kunnet lade sig gøre, fordi flertallet af de ni dommere i den amerikanske Højesteret var mere woke end konservative, tog den blå pille i stedet for den røde og find selv på flere måder at sige det på.

Læs resten hos Jyllands-Posten

Dansk Samling - CVR: 33917074 -  Jyllandsgade 60 - 9900 Frederikshavn - Danmark

Powered by wpsnet.com