Morten Uhrskov Jensen: Mattias Tesfaye og Kaare Dybvad – moderne karrierepolitikere med pinlig kronik i Politiken om Oda og Mohammeds indbyrdes harmoni

Et slikkent indlæg, der skal berolige danskerne om indvandringens ulykke.

Jeg var ikke opmærksom på, at to af regeringens ministre, Mattias Tesfaye og Kaare Dybvad, havde fået den ære at blive tildelt kronikken i Politiken den 1. maj. Niels Lillelunds klumme i søndags skylder jeg takken (desværre bag betalingsmur).

Inden jeg begiver mig i lag med de to herrer ministres fordrejende kronik, skal jeg nævne, at jeg har læst begge de to ministre i bogform, udgivet før de to kom helt op i toppen af det danske magthierarki.

Den ene af dem er Kaare Dybvads De lærdes tyranni, hvor den kreative klasse får tørt på. Ned med håndværksfagene og ind med titusinder af humanister har været mantraet hos eliten. Det gjorde Kaare Dybvad begavet op med i 2017.

Endnu mere prægnant var Mattias Tesfayes bog fra samme år, 2017, med titlen Velkommen Mustafa, hvor Mattias Tesfaye sønderlemmende konkluderede, at gæstearbejderne fra 1960’erne aldrig skulle have været inviteret til Danmark og endnu vigtigere, at udlændingeloven af 1983 har været en katastrofe.

Nå, de to bøger var vel mest velegnede til at få de to herrer ind i en regeringen Mette Frederiksen, landsmoderen, der vist nok indså, at udlændingepolitikken var ført en smule for vidt.

Den 1. maj står mange mennesker skulder ved skulder, som det hedder i en gammel sang om arbejdernes internationale kampdag. Mattias Tesfaye og Kaare Dybvad står helt sikkert sammen denne dag i Politiken. Her følger en række citater fra kronikken og mine efterfølgende kommentarer (kronikken desværre bag betalingsmur).

”Der plejer at være det sædvanlige mindretal af yderligtgående muslimske grupper, der underlægger demokratiske spilleregler deres egne reaktionære doktriner. Men faktisk var mange moskeer denne gang lukkede, før myndighederne overhovedet anbefalede det.”

Nå, for søren, det er da glimrende, at de to ministre kan finde plads til at skamrose flertallet af muslimer i Danmark. Man må jo næsten tro, at de er danskere af sind.

Læs resten på Jyllands-Posten

Dansk Samling - CVR: 33917074 -  Jyllandsgade 60 - 9900 Frederikshavn - Danmark

Powered by wpsnet.com