Morten Uhrskov Jensen: Mattias Tesfaye underminerer bevidst det danske samfund – og taler bull shit for at skjule det

Man må sige, at masken er kastet hos Mattias Tesfaye.

Weekendavisens Leny Malacinski er i øjeblikket den skarpeste journalist i den etablerede presse, hvad angår udlændingepolitik. Hendes artikel i Weekendavisen den 9. august 2019 (desværre bag betalingsmur) var et studie i ærlighed, idet Leny Malacinski med tallene i hånden kunne konstatere, at der ikke blev ført en stram udlændingepolitik i Danmark.

Nu har Leny Malacinski fulgt op med en artikel, der klæder udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye af til skindet. Mattias Tesfaye afsløres som den hule bedrager, han er, når han lader det fremstå, som om han går ind for en stram udlændingepolitik.

Mattias Tesfaye lægger i interviewet ud med at indrømme, at Danmark er et mindre liberalt land end for få årtier siden som følge af den ikkevestlige, helt særligt muslimske, indvandring. Hør ham bare:

”Indvandring har gjort Danmark til et mindre liberalt land. Det mener jeg er indiskutabelt. Havde vi ikke haft 50 års indvandring, havde vores lovgivning været langt mere liberal i dag. Jo mere indvandring, jo stærkere en statslig regulering er der nødt til at være, og den regulering gælder alle. Det er vi nok nødt til at erkende i en folkevandringstid.”

Læs resten på Jyllands-Posten

Dansk Samling - CVR: 33917074 -  Jyllandsgade 60 - 9900 Frederikshavn - Danmark

Powered by wpsnet.com