Morten Uhrskov Jensen: Avisen The Guardian, den ydre venstrefløj, holder ikke pause under krisen – det er de hvides skyld

Man bliver lidt træt, men ikke særligt overrasket.

Man fik naivt den tanke, at stærkt venstreorienterede medier som britiske The Guardian ville holde en smule lav profil med deres whitebashing, mens coronakrisen står på. Vi andre får ellers ofte nok at vide, at det der med udlændingepolitik skal pakkes væk, helst for stedse.

Sådan er det med udlændingepolitik, men selvfølgelig ikke med elitehvides had til alle andre hvide. Det kunne vi godt have sagt os selv.

Den britiske avis The Guardian kan bedst beskrives som en blanding af de danske dagblade Politiken og Information. Hov, glemte jeg at sige, at der skal ganges med en faktor tre-fire stykker? The Guardian er legepladsen for stærkt venstreorienterede journalister, der som politiske kommissærer anno Sovjetrusland 1917 udspyr deres galde over for majoritetssamfundet af hvide europæere, hvad enten det er her eller i USA.

I en grotesk propagandaartikel forsøger The Guardian at piske en stemning op imod hvide amerikanere. Alene titlen siger det hele:

”“Det er et emne om raceretfærdighed”: Sorte amerikanere dør i højere grad af covid-19 [corona]”


Læs resten på Jyllands-Posten

Dansk Samling - CVR: 33917074 -  Jyllandsgade 60 - 9900 Frederikshavn - Danmark

Powered by wpsnet.com