Morten Uhrskov Jensen: Tjernobyl i den konservative lejr over min ringe person

Den sande panik kender man først, når den viser sig i praksis

Så har Konservativ Ungdoms formand Anders Storgaard og herværende konservative blogger Jens Kindberg begået et temmelig rasende indlæg imod mig, fordi jeg i går lagde et indlæg på denne blog med titlen ”Konservatismens elendighed”.

I bemeldte blogindlæg forklarede jeg, hvordan jeg ser på bl.a. det faktum, at samfundsvidenskaberne kan demonstrere, at multietniske samfund medfører fald i tilliden mellem mennesker og især er hovedforklaringen på konflikt mellem borgerne i et samfund. Den del har de to nominelt konservative ikke ønsket at svare på, og det forstår jeg godt, hvis man er karrierepolitiker. Man kan nemlig ikke anfægte den kendsgerning, at jo mere multietnisk et samfund er, jo dårligere – i gennemsnit – vil dette samfund fungere.

Jeg må jo svare de to herrer, når de angriber mig så heftigt, og det vil jeg gøre ved at fremhæve to udsagn fra Anders Storgaard og Jens Kindberg og derpå kommentere dem:

”Morten Uhrskovs forsøg på at lukke munden på folk, der er uenige med ham, med trusler om injurier, er et udtryk for et pinligt hykleri og en farlig tankegang, hvor selv borgerlige islamkritikere ses som fjender af Danmark hos en tiltagende sekterisk del af højrefløjen.”

Læs resten hos Jyllands-Posten


Dansk Samling - CVR: 33917074 -  Jyllandsgade 60 - 9900 Frederikshavn - Danmark

Powered by wpsnet.com