Morten Uhrskov Jensen: Tysklands værste kansler siden 1945 portrætteret i tysk film

Omsider begynder Angela Merkel at få det eftermæle, hun så rigt fortjener.

Jeg har ikke været opmærksom på, at journalist ved den tyske avis Die Welt, Robin Alexander, tilbage i 2017 fik udgivet en bog med titlen Die Getriebenen, som kan oversættes til 'de drevne' eller 'fordrevne'.

Det er Angela Merkel, vi taler om. Vi taler om kansleren, der efter ti år ved magten fik den idé at åbne for flodbølgen af ”asylsøgere”, hvorved op imod en million – næsten alle aldeles uintegrerbare – arabere, afrikanere og andre fik adgang til Tyskland og en række andre europæiske lande, ikke mindst Sverige, men som bekendt også Danmark.

Der er en fin trailer på youtube.

Angela Merkels beslutning blev efterfulgt af en voldsom stigning i personfarlig kriminalitet. Vi har ikke glemt, hvordan tyske kvinder blev behandlet i Køln og en stribe andre tyske byer ved årsskiftet 2015-16.

Filmen om Angela Merkel tegner efter sigende et billede af i bedste fald en så svag kansler, at hun aldrig burde have været i nærheden af den magt, der er hende betroet. I værste fald taler vi om en kansler, der med åbne øjne ønskede at udstille sin egen godhed på bekostning af de etniske tyskere, koste hvad det koste ville.

Læs resten på Jyllands-Posten

Dansk Samling - CVR: 33917074 -  Jyllandsgade 60 - 9900 Frederikshavn - Danmark

Powered by wpsnet.com