Morten Uhrskov Jensen: Velkommen til 2020 – med rødfascistisk mødeterror, afbrændte biler og vandretflyvende raketter

Heldigvis fortæller de liberale os, at det aldrig har gået bedre.

Vor tids stormtropper – Antifa og tilliggende områder – ligger ikke på den lade side. Kort før nytår fik de Vartov i København til at nægte Trykkefrihedsselskabet at leje et lokale til en debataften, hvor bl.a. min ydmyge person skulle være en del af panelet, der havde til hensigt at diskutere fænomenet Generation Identitær.

Arrangementet vil takket være DF’s medlem af Folketinget Pernille Bendixen blive afholdt på Christiansborg på en endnu ukendt dato. En varm tak til Pernille Bendixen herfra.

Ellers er det åbenbart blevet sådan, at nytårsraketter slet ikke skal affyres lodret, men vandret eller måske let opad fra hoften, hvorved det er mere sandsynligt, at man kan ramme hvide danskeres ansigter. Det er noget med ”nogle store drenge” eller andre typer. Hverken politi eller medier finder det interessant at oplyse om gerningsmændenes herkomst, og det er da også det nemmeste.

Jeg har ikke trawlet hjemmesider fra udlandet igennem og er således ikke sikker på omfanget af nytårsløjer i lande som Frankrig, Tyskland, Sverige og andre spændende steder, der har flere aktive unge mennesker, end vi trods alt har præsteret herhjemme. Læserne opfordres hermed til at lægge links til historier fra andre vesteuropæiske lande.

Læs resten af indlægget på Jyllands-Posten

Dansk Samling - CVR: 33917074 -  Jyllandsgade 60 - 9900 Frederikshavn - Danmark

Powered by wpsnet.com