Morten Uhrskov Jensen: Et forsvar for Joe Biden – han gjorde det eneste rigtige

Trods al pinlig kaos har USA’s præsident gjort, hvad der skulle til.

Næppe nogen, der med mellemrum måtte læse denne blog, kan være i tvivl om, at jeg ikke er nogen stor beundrer af Det Demokratiske Parti i USA, som det ser ud i dag. Jeg er ej heller nogen tilhænger af den nuværende præsident Joe Biden, som står som den næste i rækken af præsidenter, der opløser den historiske amerikanske nation, den, I ved nok, der blev opbygget af europæere, især af briter og nord- og nordvesteuropæere.

Jeg håbede på, at Donald Trump ville genvinde magten ved valget i november 2020, men dels gjorde han vitterligt ikke det, han opførte sig også så uacceptabelt, at man måtte græde bitre tårer som nationalkonservativ.

Ind trådte den endnu mere aldersstegne Joe Biden, og han kan nå at lave mange ulykker. Der er dog én ulykke, som han har gjort mindre, og det er USA’s tilbagetrækning fra Afghanistan.

Når man ser ned af listen over især forhenværende statsledere, der i denne tid bogstaveligt talt sviner Joe Biden til, ved man, hvorfor USA’s præsident har ramt plet ved at trække USA’s sidste soldater tilbage så hurtigt som muligt.

Læs resten hos Jyllands-Posten

Dansk Samling - CVR: 33917074 -  Jyllandsgade 60 - 9900 Frederikshavn - Danmark

Powered by wpsnet.com