Morten Uhrskov Jensen: Hvad betyder det, at et mindretal af Republikanske senatorer anfægter valget af Joe Biden?

Intet for resultatet, men meget for fremtiden, hvor Republikanerne er dødsdømt.

I en særdeles interessant artikel hos bbc.com forlyder det, at vicepræsident Mike Pence hilser det velkomment, at 11 Republikanske senatorer vil have lov til at undersøge, om det amerikanske præsidentvalg den 3. november 2020 gik rigtigt til.

Det følgende vil alene være min vurdering, selvfølgelig garneret med data, sjovt nok data om USA’s demografi. Men først til det umiddelbart væsentligste:

Donald Trump holdt jeg med, og jeg er stadig stolt af at være den første danske debattør, der håbede på, at han ville vinde i 2016. Jeg blev latterliggjort hele vejen rundt, og det var en fest. Jeg har lykkeligvis ikke noget behov for at være ”likeable”, som IQ-forskeren Arthur Jensen – amerikansk professor med danske rødder og i årtier fastansat på Berkeley University – sagde det, da han blev spurgt, om det ikke var ubehageligt at blive kaldt grimme ting og sager.

Jeg er personligt fuldstændigt ligeglad med, hvad mindre informerede personer end mig selv kan berette om denne verdens væsen og uvæsen. Kan nogen berette – og verificere blot i rimelig grad – noget andet, end hvad jeg hidtil har ment rigtigt, vil jeg øjeblikkeligt se på, hvad de siger, hvor de har det fra, og jeg ændrer glad og gerne holdning, hvis bare det ”andet synspunkt” er tilstrækkeligt velunderbygget.

Læs resten hos Jyllands-Posten

Dansk Samling - CVR: 33917074 -  Jyllandsgade 60 - 9900 Frederikshavn - Danmark

Powered by wpsnet.com