Morten Uhrskov Jensen: Her er forslaget, der kan vende op og ned på dansk politik

Hvis regeringens lovforslag om nul asylansøgere i Danmark vedtages og gennemføres, kan det gøre den socialdemokratiske regering uovervindelig i de næste adskillige valg.

Jeg er ikke socialdemokrat, og jeg bliver det aldrig. Dertil er partiet både alt for langt til venstre i fordelingspolitikken og næsten især alt for optagede af social ingeniørkunst, hvor man tror at kunne udrette mirakler med menneskematerialet ved statsmagtens tvang.

Når det er sagt, er regeringen ved Socialdemokratiet ved at vende op og ned på asylpolitikken på en måde, som den tarvelige Lars Løkke Rasmussen aldrig kunne finde på at have fået indført. Nej, nu beder jeg Dem, fru Heilbunth. Det kan man da virkeligt ikke.

Jo, det ser det faktisk ud til. Prøv at læse med her fra dr.dk: ”Meningen med lovforslaget er, at hvis man er flygtning, der kommer til Danmark og søger asyl, så vil man blive fløjet til modtagecentret, mens ens asylsag behandles. Skulle man få ret til asyl, så bliver det ikke i Danmark, men i det pågældende land. Hvis ikke, så er det op til landet med modtagecentret at hjemsende asylansøgeren.” 

Læs resten på Jyllands-Posten

Dansk Samling - CVR: 33917074 -  Jyllandsgade 60 - 9900 Frederikshavn - Danmark

Powered by wpsnet.com