Morten Uhrskov Jensen: Hvem skal have vacciner først? Egne landsmænd og –kvinder? Eller vildt fremmede i andre lande?

SF og Enhedslisten viser deres sande ansigt.

Lad os tage et hypotetisk scenarie: Et land rammes hårdt af en epidemi, der oven i købet er verdensomspændende, en pandemi med andre ord.

Pandemien koster dyrt i døde og nedlukninger af samfundet. Pengetræet er endnu ikke opfundet, og landets velstand dykker kraftigt. Det kommer til at tage år at genvinde det tabte.

Heldigvis udvikler privatejede medicinalvirksomheder på rekordtid vacciner mod virussen. Problemet for vores hypotetiske land er blot, at det er medlem af en mere og mere totalitær organisation, der tilraner sig større og større magt, men samtidig ikke er i stand til at betale for vaccinerne, inden de er færdigudviklede og testede.

Tre lande inden for den vestlige verden – ingen af dem er med i den halvtotalitære organisation – har handlet på egen hånd og betalt for mange millioner af vacciner på forhånd. Derfor står de tre lande selvfølgelig først i køen, når vaccinerne er klar til brug. Det ene af de tre lande var oven i købet for nylig medlem af den undergravende og uduelige organisation, men meldte sig ud og er nu langt bedre stillet end vores hypotetiske land.

Læs resten hos Jyllands-Posten

Dansk Samling - CVR: 33917074 -  Jyllandsgade 60 - 9900 Frederikshavn - Danmark

Powered by wpsnet.com