Morten Uhrskov Jensen: Der er åbenbart ingen ende på godhed pr. stedfortræder

Elitemenneskers voldsomme trang til at leve moralsk fedt på almindelige danskeres bekostning handler denne gang om børn i IS-lejre.

I en rent ud sagt kvalmende leder i Politiken fortæller ansvarshavende chefredaktør Christian Jensen Politikens læsere og os alle sammen, at børnene i IS-lejrene i Syrien skal ”hjem” til Danmark så hurtigt som muligt. Læs f.eks. dette af Christian Jensen:

”Det danske samfund er baseret på tillid, fællesskab og solidaritet. Vores nation hviler på en tro på, at alle statsborgere – uanset hvor de er født og af hvem – fortjener en lige og fair chance. Også børn af forældre, som har vendt deres fædreland ryggen og sluttet sig til Islamisk Stat i Syrien.” 

Tilliden i det danske samfund er lige proportional med etnisk homogenitet. Jo mere multietnisk, jo mere vil etniske danskere pakke deres sydfrugter og bevæge sig et andet sted hen, hvor de kan være sammen med deres egne landsmænd og –kvinder. Hvis de da har økonomisk mulighed for det. Det har alle ikke. Jo mere multietnicitet med deraf afledt multikultur, jo mere kriminalitet og ufred vil der være i det danske samfund.

Læs resten på Jyllands-Posten

Dansk Samling - CVR: 33917074 -  Jyllandsgade 60 - 9900 Frederikshavn - Danmark

Powered by wpsnet.com