Morten Uhrskov Jensen: MeToo – en venstreradikal bevægelse for narcissister

Problemet med seksuelle krænkelser finder først og fremmest sted i TV- og politikerverdenen og andre områder for mennesker, der nyder at se sig selv på en skærm.

I dagens JP (desværre bag betalingsmur) er der et glimrende interview med nu forhenværende formand for Venstres regionsbestyrelse i Nordjylland, Pernille Roth. Pernille Roth er personligt veninde med Inger Støjberg, men det er sagen underordnet i denne forbindelse.

Pernille Roth blev på et tidspunkt spurgt om følgende:

”Hvordan ved du, at Jakob mangler fingerspitzgefülen med jyderne, når han udtaler sig om eksempelvis MeToo?”

Pernille Roth svarede:

»Jeg tror bare ikke, at vi oplever MeToo som så skelsættende. Ellers har vi måske bare glemt, hvad der skete for 20 år siden. Da Sofie Linde i september stod frem, tænkte jeg, at det fik for meget medietid.«

”For meget medietid”. Det kan man godt sige. Der er tale om jysk underspillethed, der vil noget. Sandheden om MeToo er den, at det er en venstreradikal feministisk bevægelse, der lægger sig i slipstrømmen på den feministiske pseudovidenskabelige påstand om, at de to køn er sociale konstruktioner, og at kun de ydre attributter adskiller mænd og kvinder.

Kulturelt sidder venstrefløjen på flæsket. Videnskabeligt er samme fløj slet og ret til grin. Det er kejserens nye klæder. Det vender jeg tilbage til en anden gang.

Læs resten hos Jyllands-Posten

Dansk Samling - CVR: 33917074 -  Jyllandsgade 60 - 9900 Frederikshavn - Danmark

Powered by wpsnet.com