Morten Uhrskov Jensen: Opbrud i dansk politik – men ro på, den strammeste udlændingepolitik er her fortsat

Jeg indleder år 2021 med lidt galgenhumor og nogle spådomme.

2021 er over os, og det kan vel kun blive lidt bedre end år 2020. Ganske vist er de danske myndigheder måske ikke helt på niveau med israelerne, der i skrivende stund har vaccineret næsten 12 pct. af befolkningen. Danmark ligger dog lige i hælene og kan prale af 0,55 pct., i sandhed en kraftpræstation næsten på højde med det lille land omgivet af fjender

Og så venter vi desuden på, at en vis forhenværende statsminister fortæller os, hvad hans nye parti skal hedde. Den store statsmand Lars Løkke Rasmussen vil samarbejde hen over midten og således undgå venstrefløjen med samt NB og DF. Det Radikale Venstre vil Lars Løkke gerne samarbejde med, og vi ved jo alle sammen, at De Radikale er et snusfornuftigt midterparti, der slet ikke mener noget ekstremt om noget som helst.

Mette Frederiksen kan se overbærende til, mens Venstre går tiltagende i opløsning. Lars Løkke kan snuppe de skabsradikale venstrevælgere, mens Inger Støjberg kan hive de lidt strammere i filten over til NB eller DF, alt efter hvor hun nu vælger at gå hen.

Læs resten hos Jyllands-Posten

Dansk Samling - CVR: 33917074 -  Jyllandsgade 60 - 9900 Frederikshavn - Danmark

Powered by wpsnet.com