Morten Uhrskov Jensen: Støtter jeg, hvad der er sket i Washington D.C.?

Nej, det ved den søde grød jeg ikke gør. Jeg tager den dybeste afstand fra det.

Jeg har selvfølgelig set klippene fra tv, der viser, hvordan en folkemængde, der støtter Donald Trump, indtager dele af kongresbygningen i Washington D.C., den amerikanske forbundshovedstad. Det har alle læsere af denne blog givetvis.

Jeg ser nu, at der er personer med en meget speciel form for humor, der skriver, at jeg skulle støtte den slags udenomsparlamentariske metoder, og derfor er der behov for en præcisering. Mærkeligt, at det er kommet dertil, at jeg overhovedet skal give en sådan, men nettet er nu engang nettet.

Lad mig slå det umiskendeligt fast: Jeg lægger den dybest mulige afstand til de optøjer, der har fundet sted, og da ganske særligt afstand til den indtrængning, der har fundet sted i den amerikanske kongres.

Jeg vil dertil gerne lægge, at det er min vurdering, at Donald Trump har et alvorligt medansvar for, at det er kommet så vidt. Trump tabte valget den 3. november, og han burde have erkendt det dagen efter. Det har han ikke gjort, og han har derved skandaliseret sit eget eftermæle, og han har skandaliseret det amerikanske præsidentembede og den amerikanske nation.

Læs resten på Jyllands-Posten

Dansk Samling - CVR: 33917074 -  Jyllandsgade 60 - 9900 Frederikshavn - Danmark

Powered by wpsnet.com