Morten Uhrskov Jensen: Tesfaye er god til at lægge røgslør ud. Han burde være blevet spindoktor

Mattias Tesfaye er såkaldt strammer i udlændingepolitikken, men nævner ikke konventionerne med ét ord – hykleriet er tommetykt.

Mattias Tesfaye har som udlændinge- og integrationsminister fået tegnet billedet af sig selv som en hård hund. Nu går han skridtet videre og vil bilde danskerne ind, at han er både strammer og helt almindelig. Ingen af delene lykkes i et interview med Altinget.dk

Socialdemokratiet har endegyldigt fået lagt udlændingepolitikken død indtil videre, og indtil videre kan sagtens være for en længere årrække, skønt man ikke må håbe det. Statsminister Mette Frederiksen og hendes håndgangne mænd i form af især Mattias Tesfaye og justitsminister Nick Hækkerup har effektivt fået overbevist en meget stor del af vælgerkorpset om, at dette land fører en meget stram udlændingepolitik.

Det er et stykke politisk spin, der er endog meget dygtigt udført, men det er netop et spin og har ingen som helst baggrund i virkeligheden på længere sigt. Der er ingen tegn i sol og måne på, at den socialdemokratiske regering for alvor vil antaste de ødelæggende konventioner, hvis afsindige tolkning ødelægger Danmark lidt mere for hver dag.


Læs resten hos Jyllands-Posten

Dansk Samling - CVR: 33917074 -  Jyllandsgade 60 - 9900 Frederikshavn - Danmark

Powered by wpsnet.com