Morten Uhrskov Jensen: Tysklands største avis - Sverige er Europas farligste land

Hvorfor taler de politisk korrekte ikke længere henført om det svenske paradis?

I årtier har kommentatorer som undertegnede advaret om, at Sverige var på en helt uholdbar kurs ved at tillade en kolossal stor indvandring fra den tredje verden, også sammenlignet med f.eks. Danmark, hvor det ellers er slemt nok og har været det meget længe.

Nu er ånden helt ude af flasken. Tysklands største avis, Bild Zeitung, har netop bragt en større artikel med titlen ”Schweden ist gefährlichstes Land Europas”.

Der er nu et særligt swung over det tyske sprog. Målt i forhold til skuddrab er Sverige det værste land at opholde sig i. Det gælder især for unge mennesker.

Også på en lang række andre områder er den ikkevestlige indvandring ødelæggende for Sverige. Politisk kommentator Hans Engell opsummerer det sådan her: »Jeg oplever i høj grad et svensk folkehjem, som er under en eller anden form for sammenbrud

Andre prægnante formuleringer fra artiklen hos TV 2 kunne være disse: »…men denne gang blev der skudt i et område, hvor beboerne tilhører den øvre middelklasse (…) I juni blev en svensk betjent skudt og dræbt, da han var på patrulje i Gøteborg (…) Det er som en mørk skygge, der ligger hen over samfundet, og som skaber en frustration, en mismodighed og en vrede over, at det her kan ske …Områderne har en stor overvægt af beboere med indvandrerbaggrund og er ifølge Hans Engell både større og mere lukkede end de ghettoområder, vi kender i Danmark.«

Læs resten hos Jyllands-Posten

Dansk Samling - CVR: 33917074 -  Jyllandsgade 60 - 9900 Frederikshavn - Danmark

Powered by wpsnet.com