Morten Uhrskov Jensen: Venstres nye udlændingeudspil viser forhåbentlig, at partiet har indset, at integration er en umulighed for det store flertal

Selv Venstre nærmer sig virkeligheden.

Hvis ikke man ved, at mindst 90 pct. af personerne med rødder i den tredje verden ikke hverken kan eller evner at indgå i en dansk sammenhæng, bør man have sine skolepenge tilbage. Dette faktum har stået klart siden midten af 1980’erne, men politikere, som de er flest, er ikke ligefrem gazeller, når det handler om at erkende egne fejl.

Allerede for 500 år siden kom Machiavelli til den indsigt, at problemer først erkendes, når de ikke længere kan løses. Det vil sige, at midlerne til at løse dem må blive barskere, end hvis problemerne var blevet erkendt på et tidligt tidspunkt.

I en særdeles interessant artikel fra JP fra i går (desværre bag betalingsmur) udtaler Venstres Morten Dahlin bl.a. følgende:

”Integration handler ikke om at bygge bro. Integration handler om, at de, der kommer til Danmark, går over den bro, som allerede er her. Og hvis man ikke ønsker at gå over den bro – som blandt andet består af, at grundloven står over Koranen, og at kvinder selv må vælge deres kærester – så er det ikke Danmark, man skal gøre til sit hjemland.”

Dansk Samling - CVR: 33917074 -  Jyllandsgade 60 - 9900 Frederikshavn - Danmark

Powered by wpsnet.com