Poul Sivertsen - Magthavernes Dæmonisering

Indlægget her bringes som en kommentar på denne artikel i Altinget: https://www.altinget.dk/artikel/sikandar-siddique-sf-koeber-ind-paa-dansk-folkepartis-fortaelling-om-muslimer

I 20 år er muslimerne blevet dæmoniseret af  magthaverne, skriver Sikandar Siddique i et kritisk indlæg til Halime Oguz fra SF.

Før den tid blev et mindretal af den danske befolkning dæmoniseret af skiftende regeringer, når de kritiserede den omfangsrige indvandring. Først med Dansk Folkepartis støtte til regeringen Anders Fogh Rasmussen i 2001 fik deres kritik en stemme. 

Udlændingeloven af 1983 åbnede op for indvandringen, og da Poul Schlüter blev 90 år, indrømmede han i sit politiske testamente, at de undervurderede den. Men ingen regeringer har for alvor taget fat på loven og indvandringens betydning. Derfor befinder landet sig i en uafklaret situation, ligesom en person der er ikke ved, hvilket ben det skal stå på, er psykotisk og splittet i sit indre. 

For at få en afklaring, vil jeg finde det konstruktivt hvis Sikandar Siddique og den islamiske teolog Imran bin Munir Husayn stillede offentligt op og deltog i en debat om hvad islam og kristendom er. Når man bliver født af muslimske forældre, er man så muslim for livet eller tager man i sin opvækst stilling til og undersøger om, islam har sandheden? For mig at se, er det kun et fåtal der gør det. Som en kontrast er danske unge ikke pr. automatik kristne eller medlemmer af Folkekirken hele livet, når de vokser op tager de selvstændigt stilling til, hvad de tror på. Dette er en del af læringen i danske skoler, hvor man lærer at have en kritisk sans, så man ikke tror på alt hvad der serveres for en. 

Det vil derfor være gavnligt, hvis muslimerne åbner op, og tager debatten om, hvorfor de mener, at islam er sandheden og at komme med rationelle argumenter og beviser på, at den er det.

Dansk Samling - CVR: 33917074 -  Jyllandsgade 60 - 9900 Frederikshavn - Danmark

Powered by wpsnet.com