Morten Uhrskov Jensen: Mattias Tesfaye og Politiken udelader afgørende oplysninger vedrørende ikkevestliges beskæftigelse

Mattias Tesfaye og Politiken udelader afgørende oplysninger vedrørende ikkevestliges beskæftigelse

Man kender avisen Politiken, når den lancerer en overskrift, der hedder ”»Fremragende nyheder«: Mattias Tesfaye jubler over integrationstal” 

Det er såmænd uden tvivl sandt nok, at andelen af ikkevestlige, der lige nu og er i beskæftigelse, er på det højeste niveau i den tid, hvor man har målt det. Der er bare lige det ved det, at der ingen overordnet dækning er for integrationsminister Mattias Tesfayes jubeludtalelse, som lyder: 

»Det her er fremragende nyheder…Nu har vi haft nogle år med lav asyltilstrømning, som betyder, at vi får bedre overskud til og mulighed for at hjælpe dem, vi tager imod, så de kommer ordentligt på plads i det danske samfund. Og så er økonomisk fremgang en effektiv medicin mod sociale problemer; det giver jobmuligheder, også til dem, der har svært ved at komme ind på arbejdsmarkedet«. Det interessante ved historien er først og fremmest, hvad den ikke fortæller. Det kan vi så se på her.

Læs resten på 24nyt.dk

Dansk Samling - CVR: 33917074 -  Jyllandsgade 60 - 9900 Frederikshavn - Danmark

Powered by wpsnet.com