Morten Uhrskov Jensen: DRs racistiske udsendelse "Horisont - I terapi mod hvidhed" er netop...anti-hvid racisme

Så har jeg både fået læst DR's opslag på dr.dk og set de ca. 25 minutter i programmet Horisont fra den 31. januar 2023, "I terapi mod hvidhed" og kan samlet set bekræfte, at DR har promoveret en aggressiv racisme vendt imod hvide.

Læser man artiklen, og ser man udsendelsen, må man overordnet forstå, at hvide mennesker er uhelbredelige racister, og at kun ganske særligt udvalgte good-whites kan lære de mange bad-whites, hvordan de erkender, at de er netop racister imod alt og alle.

Det er derfor nu fastslået, at vores alle sammens DR er en kanal, der ivrigt promoverer ufiltreret racisme vendt imod hvide mennesker.

De groteske påstande er så mange, at det vil kræve langt mere plads, end jeg vil give det her. Lad mig nemlig for nu nøjes med at slå to ting fast, funderet i statistiske kendsgerninger:

For det første er det gentagne gange dokumenteret, at sorte er langt mere kriminelle, og at dette bevises ikke bare ved arrestationer, men også ved såkaldte offerundersøgelser, hvor sorte helt uforholdsmæssigt udpeges som gerningsmænd. https://bjs.ojp.gov/content/pub/pdf/revcoa18.pdf

For det andet viser et interessant studie, at politifolk snarere skyder på hvide end på sorte, i snit forstås. https://www.washingtonpost.com/.../why-a-massive-new.../

Det var det for denne gang. Næste gang skal vi måske tale om, at sorte amerikanere i mere end 50 år har fået positiv særbehandling ved adgangen til universiteterne og på jobmarkedet? Også dette er anti-hvid racisme.

Hurra for DR, Danmarks racistiske kanal. https://www.dr.dk/.../horisont_-i-terapi-mod-hvidhed_365870

(Opslag på Facebook 1. februar 2023)


Dansk Samling - CVR: 33917074 -  Jyllandsgade 60 - 9900 Frederikshavn - Danmark

Powered by wpsnet.com