Ung i DS

Hvad er Ung i DS?

Ung i Dansk Samling er ikke en uafhængig ungdomsorganisation, men en gruppe af engagerede medlemmer mellem 15 og 35 år,
som mødes regelmæssigt til politisk debat og diskussion af Dansk Samlings idégrundlag

Vil du være en del af en ungdomsgruppe, hvis sag er kærlighed til det danske fællesskab og som brænder for at gøre en forskel for Danmark?

Så meld dig ind i Dansk Samling og bliv en del af Ung i DS. Ung i DS giver dig mulighed for at møde ligesindede unge.

Der er møder med strategiske og politiske diskussioner, men der er også tid til hygge, tilbagevendende traditioner og sociale arrangementer.

Som aktivt medlem af Ung i DS, kan du hurtigt møde folk fra Dansk Samlings hovedstyrelse, som Ung i DS støtter på bedste vis.

Danmark har brug for Ung i DS. Ung i DS har brug for dig.

Har du lyst til at møde andre unge i Dansk Samling, eller blot interesseret i at høre mere om Dansk Samling, så skriv til os ung@dksamling.dk

Vi skrives ved

Ofte stillede spørgsmål

Er Ung i DS en gruppe for højreorienterede unge?
Nej, Ung I Dansk Samling er hverken til højre eller til venstre på den politiske skala. Dansk Samling bygger ikke på nogen ideologi,
men vil samle det danske folk på tværs af ideologiske skel.
Dansk Samlings grundlægger, Arne Sørensen, var en af de ledende skikkelser i modstandskampen under besættelsen med tilknytning til Holger Danske. Derfor ønsker vi i Ung I Dansk Samling – uden voldelige midler – at tale imod den fascistiske fare, hvad enten den manifesterer sig i form af politiske eller religiøse bevægelser.

Koster det noget at være med i Ung i DS?
Nej, det koster intet at ekstra at være med i Ung i DS. Eneste krav er medlemskab af Dansk Samling.

Hvilke aktiviteter har Ung i DS?
Som andre ungdomsgrupper og ungdomsorganisationer gør vi meget ud af at skabe et fællesskab med socialt samvær og aktiviteter. Vi har byture, påske- og julefrokoster men også kulturelle eller historiske arrangementer, der knytter til danskheden og vor stolte fortid.

Er alle velkomne i Dansk Samling?
Enhver der kan stå inde for vores grundsyn er velkommen til at melde sig ind i Dansk Samling og være aktiv i Ung i DS uanset hudfarve, tro eller orientering.

Powered by wpsnet.com