Medlem

Danmark har brug for Dansk Samling – og Dansk Samling har brug for dig.

Som medlem af Dansk Samling står du i første række til flere årlige arrangementer, som er solidt forankret i dansk historie.
Du bliver en del af et fællesskab af fædrelandskærlige mennesker, som alle deler samme mål: det bedste for Danmark og danskerne.
Dansk Samling er demokratisk struktureret, og derfor har du, som medlem, mulighed for at påvirke Dansk Samling, og blive del af en engageret debat.

Vær med i kampen for Danmark - bliv medlem allerede i dag.

Udfyld medlemsformularen, som du kan finde nederst på siden.

Dansk Samlings organisation fungerer på frivillig basis - dit medlemskontingent bliver alene brugt på at fremme fædrelandskærlig politik.

DS Ungdom

Dansk Samling har ikke nogen egentlig ungdomsorganisation. Men hvis du er af ekstraordinær støbning, vil gøre en forskel og være aktiv i konkrete aktioner, så kan vi ikke andet end at opfordre dig til at søge medlemskab af Generation Identitær, hvis synspunkter på centrale områder flugter med Dansk Samlings grundsyn. Her vil du kunne møde jævnaldrende ligesindede.

Det bedste vil naturligvis være, at du søger optagelse begge steder.

Ethvert tidligere medlem af Identitær, der har forladt organisationen på gode vilkår, vil til enhver tid være velkommen og værdsat i Dansk Samling.